Na een bijzonder zwakke wedstrijd tegen Hezewijk (in Buul) verloor Noordstar (niet onverdiend) met 1-0. Twee slecht voetballende ploegen hielden elkaar voortdurend in evenwicht, voor rust had de thuisploeg uit enkele halve kansen genoeg om het enige doelpunt te netten. Hezewijk blijft met het maximum van de punten aan de leiding, Noordstar belandt in de middenmoot.Noordstar vertrok met Jan Meir, Willem Langmans, Mathias Tubex, Peter Engels, Filip Mertens, Jef Van de Water, Joris Engels, Tom Lens, Jonas Donckers, Niels Caers en Wim Van Orshaegen. Invallers waren Joeri Helsen, Philip T'Syen, Thijs Lambaerts en Dennis Peeters.In de eerste helft slaagden beide ploegen er amper in om voetballend aan de overzijde te geraken, tempo en niveau waren laag. De thuiskeeper moest eerst aan de slag op een vrijschop van Jonas (2'), daarna kwam Noordstar goed weg toen Jan goed plat ging na een trap van kortbij door een bos van benen (14'). Op een voorzet van Niels was de doelman net iets sneller op de bal dan Wim (18'), aan de overkant redde Jan nog eens de meubelen toen thuisspeler Tim G alleen voor doel verscheen en zijn kans ging (30'). Net voorbij het halfuur trapte een rode aan de 2de paal in één tijd hoog over, een minuutje later was het wel raak; een thuisspeler kwam in balbezit net binnen de 16m en haalde uit, de bal verdween voorbij Jan naast de rechter paal in doel en 1-0 (33'). Vlak voor rust kopte Niels op voorzet van Joris nog in de handen van de keeper, Noordstar mocht de rust in met een achterstand.Wie beter voetbal verwachtte na de rust kwam bedrogen uit, ook nu wilde het voor beide ploegen maar niet lukken. Slechts af en toe viel er aan weerszijden een halve kans te noteren. Eerst trapte een thuisspeler onbesuisd naast (49'), daarna was Peter net op tijd terug om een dubbele achterstand te voorkomen (62'). Wat later gingen de roden achteraan zelf in de fout, Noordstar kon net niet profiteren (70'). Een thuisspeler kopte centraal na een flankvoorzet recht in de handen van Jan (73'), een minuut later trapte Niels (op aangeven van Joeri) van kortbij in één tijd laag en hard op de keeper. Daarna kroop Hezewijk achteruit, Noordstar kwam opzetten maar kon de keeper nooit bedreigen. Een ver schot (wanhoopspoging) van Filip ging hoog over (80'), vlak voor tijd (88') werd Jonas in de 16m nog omver geduwd maar de scheidsrechter kende geen medelijden met Noordstar. Beide ploegen kenden een slechte dag en lieten de (talrijk opgekomen ) supporters op hun honger zitten, de thuisaanhang was wel content met de 3 punten en de leidersplaats. De T1 en T2 van Noordstar hebben deze week alvast werk aan de winkel om de kopjes leeg te maken en de thuismatch van volgende zondag (tegen Heultje) voor te bereiden. [i]Verslag: Bruno Meylemans/Noordstar[/i]